Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Βγήκε με τρεις άντρες σε έναν μήνα!


Το μόνο που νοιάζει και ειδικά αυτόν τον καιρό την Κάμερον Ντίαζ είναι να περνάει καλά! Το τι θα πουν, τι θα γραφτεί και, κυρίως, τι θα συζητηθεί στα κουτσομπολιά εντός κι εκτός Χόλιγουντ λίγο την ενδιαφέρει. Η Κάμερον Ντίαζ, το κορίτσι με το πλατύ χαμόγελο στα χείλη και τα πιο καλλίγραμμα πόδια στα κόκκινα χαλιά -μετά της Γκουίνεθ Πάλτροου εννοείται- αυτόν τον καιρό διάγει βίο αμαρτωλό με μπόλικα ξενύχτια, ύποπτες παρέες και προκλητικά ενσταντανέ με κυρίους που είναι διάσημοι όσο και εκείνη!

Μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Πολ Σκάλφορ, το μοντέλο που έγινε διάσημο στη Μέκκα του Κινηματογράφου εξ αιτίας του δεσμού-εξπρές με την Τζένιφερ Ανιστον, η Κάμερον Ντίαζ δεν διαφέρει σε τίποτε από το τρελλοκόριτσο που συχνά υποδύεται στις ταινίες της: βγαίνει, πίνει, ξενυχτάει και κάνει ό,τι της έρθει στο μυαλό.

Η Κάμερον Ντίαζ πιάστηκε σε έξοδο με τον συνάδελφό της Κιάνου Ριβς σε στιγμές όχι και τόσο συναδελφικές... Οι δυο τους ξεκίνησαν τη βραδιά τους σε ένα ρεστοράν του Λος Αντζελες, όπου το δείπνο εξελίχθηκε μέσα στα χαμόγελα, τα αστειάκια και σε μια συζήτηση πολύ face to face…

H Κάμερον Ντίαζ και ο Κιάνου Ριβς συνέχισαν τη βραδιά τους στον κινηματογράφο, όπου παρακολούθησαν μια ρομαντική, ασπρόμαυρη κομεντί της δεκαετίας του ’60. Το ζευγάρι περπατούσε αγκαζέ, σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας «Sun», που επισήμανε ότι δεν φαινόταν να ήταν κάτι τόσο φιλικό μόνο...

Αυτή δεν ήταν η πρώτη έξοδος που έκανε η Κάμερον με συνάδελφό της για να ξεχάσει τον χωρισμό της από τον γοητευτικό Πολ. Πριν από έναν μήνα, η διάσημη ηθοποιός είχε κάνει νυχτερινές εξορμήσεις και με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και με τον Τζoυντ Λο!
Οχι, δεν βγήκαν όλοι μαζί. Η Κάμερον άλλο βράδυ βγήκε με τον Λεό και άλλο με τον Τζουντ. Ως γνωστόν, και οι δύο αυτοί διάσημμοι άνδρες βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο στην προσωπική τους ζωή... Ο Λεονάρντο μόλις χώρισε οριστικά από την επί τριάμισι χρόνια σύντροφό του Μπαρ Ραφαέλι, ενώ δοκιμάζει την τύχη του και με μια άλλη ξανθιά νεαρή ύπαρξη από τον χώρο του μόντελινγκ. Οσο για τον Τζουντ Λο, περιμένει το τέταρτο παιδί από το μοντέλο Σαμάνθα Μπιουργκ, αν και το ζευγάρι έχει χωρίσει.
Αυτούς τους άνδρες με την επίσης ταραγμένη προσωπική ζωή σε αυτήν τη φάση διάλεξε η καλλίγραμμη ξανθιά των «Αγγέλων του Τσάρλι» για να βγει. Μόνη εκείνη, μόνοι κι αυτοί, όλοι ήταν διαθέσιμοι για μια βραδιά στη νυχτερινή ζωή του L.A.
Αδιάφορο της ήταν το αν θα έδινε τροφή για σχόλια. Η Κάμερον άλλωστε έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι ψάχνει τον ιδανικό άνδρα μέσα στα στενά και large ταυτόχρονα όρια της showbiz.


ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ

H Kάμερον Ντίαζ έχει μια τάση να… τσιμπάει το αρσενικό που είναι της... μόδας σε κάθε εποχή.

- Στη δεκαετία του ’90 είχε σχέση με τον ωραίο Ματ Ντίλον, που τότε ήταν στις δόξες του.

- Από το 2003 ώς το 2007, διάστημα κατά το οποίο έλαμψε το άστρο του Τζάστιν Τίμπερλέικ, η Κάμερον ήταν μαζί του. Τον ακολουθούσε παντού και όλοι πίστευαν ότι αυτός ο δεσμός θα είχε αίσιο τέλος. Τώρα ούτε να δουν ο ένας τον άλλο δεν θέλουν.

- Η επόμενη σχέση της και η πιο πρόσφατη ήταν με τον Πολ Σκάλφορ. Δεν είναι ηθοποιός, ούτε τόσο διάσημος, αλλά το γεγονός ότι τα ΜΜΕ και το Χόλιγουντ ασχολήθηκαν πολύ μαζί του το 2008 λόγω του δεσμού του με την Τζενιφερ Ανιστον λειτούργησε σαν αφροδισιακό για την Κάμερον. Μόλις χώρισε από την Τζένιφερ, η Κάμερον χτύπησε... Μόνο και μόνο ότι είχε χαρακτηρισθεί από τον Τύπο «κούκλος» και άξιο «αντίγραφο» του Μπραντ Πιτ ήταν αρκετό να την κάνει να τον ερωτευθεί... Πάει όμως, ξεχάστηκε αυτή η ιστορία και η Κάμερον κατά το κοινώς λεγόμενο «ξενέρωσε».

Τώρα ψάχνει για τον επόμενο τη νύχτα στα ξενυχτάδικα του Λος Αντζελες και τη μέρα στους τίτλους των ταμπλόιντ.πηγη:espressonews.gr

0 σχόλια:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Δημοσίευση σχολίου