Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Φαίη Σκορδά Γιατί αναβλήθηκε το γύρισμα για το τρέιλερ της εκπομπής της

   

Το γύρισμα για το τρέιλερ της εκπομπής «Πολύ Μπλα Μπλα», είχε προγραμματιστεί για το πρωί της Παρασκευής. Αν και οι περισσότεροι συνεργάτες τής παρουσιάστριας είχαν φτάσει στο στούντιο για να προετοιμαστούν, τελικά το γύρισμα αναβλήθηκε. 

 

Στενή συνεργάτιδα της Φαίης λέει αποκλειστικά στο yupi: «Η Φαίη εμφάνισε το πρωί χαλάζιο στο μάτι της και, όπως ήταν φυσικό, δεν μπόρεσε να πάει στο γύρισμα. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας επισκέφτηκε τον προσωπικό της γιατρό για να της χορηγήσει θεραπευτική αγωγή. To απόγευμα της ίδιας μέρας η παρουσιάστρια είχε κανονίσει να αναχωρήσει με τον Γιώργο Λιάγκα για νησί του Αργοσαρωνικού. Ωστόσο, αποφάσισαν να ακυρώσουν και το ταξίδι τους».

 

Φαίνεται όμως πως αυτή δεν ήταν η μόνη ατυχία για το δημοφιλές τηλεοπτικό ζευγάρι, καθώς πριν από λίγες μέρες άγνωστοι αποπειράθηκαν να κλέψουν τη Mercedes του Γιώργου. «Ο σύντροφος της Φαίης βρήκε το αμάξι του σπασμένο τα ξημερώματα του προηγούμενου Σαββάτου. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία, που διαπίστωσε ίχνη παραβίασης», συνεχίζει η ίδια πηγή.

 

Τα γυρίσματα του τρέιλερ θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα.

πηγη:yupi.gr

0 σχόλια:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Δημοσίευση σχολίου